barbroshoes-design-damesko


 

Design koncept

 

Mit design koncept er udviklet i samarbejde med anerkendte skoproducenter fra Portugal, hvor der den dag i dag stadig værnes om skomagerhåndværket. Hvert eneste design er efterprøvet med henblik på god pasform og komfort. 

Elegant, komfortable sko

Pasformen er målrettet nordiske fødder, der er en blød og støttende indersål, og alle sko produceret af skind af bedste og blødeste kvalitet.

Kvinderne får oftest ondt i fødderne af højhælede sko, fordi vi bærer for meget af vores vægt på forfoden og fordi skoene er for smalle. Helt logisk – jo højere hæle – jo mere belastning på forfoden. Foden består af 26 knogler, de 19 sidder i forfoden – det er ikke så underligt, at forfoden er sårbar.

Mænd oplever ofte at deres sko er for smalle i forfoden og mangler stødabsorbering.

Damesko

 

Helt fra starten har det været min arbejdsmetode at kombinere designet med funktionen og mit sko koncept er regnet igennem af en ingeniør fra DTU. 

Det er nemlig med højhælede sko som med brobygning

- placering af støttepunktet og opbygningen er altafgørende. På en bro sætter man ikke bropillerne ude for enden af broen, for så bliver presset på midten for stort og broen knækker. Når skoens hæl placeres yderst på foden, bliver presset på forfoden ubehageligt stort.

Derimod, hvis den placeres godt inde under foden, så giver det en behagelig vægtfordeling og en god balance. Konceptet har været en stor succes og resulteret i kreationen af masser af elegante og komfortable damesko.

Herresko

 

På utallige opfordringer fra de danske mænd lancerede jeg i 2015 min kollektion af herresko.  

Mændene fortalte mig, at de også oplevede problemer, når de skulle have pæne og præsentable herresko på. De oplevede ofte at herresko var for smalle om forfoden og at de manglede stødabsobering i sålerne.

Så jeg indledte et samarbejde med 35 danske mænd og udviklede ud fra deres ideer og ønsker en kollektion af klassiske herresko. Filosofien er, at de skal føles som en god kondisko, men i et lækkert og klassisk design og produceres i de bedste materialer af de dygtigste skomagere - helt i tråd med BARBRO damesko.

Så derfor kan du nu også finde herresko hos BARBRO Shoes og det helt op til str. 48.

 


 

barbroshoes-herresko-design