Om Barbro Shoes

Velkommen til BARBRO Shoes

 

Mit navn er Barbro Jensen og jeg er stifter og indehaver af BARBRO Shoes.

Som ganske ung fik jeg en knæskade der gjorde, at jeg siden altid har været på jagt efter elegante og behagelige damesko, der var gode at gå i. Efter at have rejst i det meste af verden og shoppet sko i et utal af skoforretninger overalt, indså jeg at der var endog meget langt imellem de perfekte damesko.

Der var ikke langt fra tanke til handling

Jeg tog en rask beslutning - hævede min pension og begyndte at arbejde for min passion: Elegante damesko, med medium hæl og i et flot design - damesko du kan have på døgnet rundt og ikke har lyst til at tage af. Smukke og behagelige damesko, du kan gå i. Damesko der får dig til at føle sig stærk og sexet på samme tid.

Jeg tog til Milano for at besøge verdens største skomesse. Her mødte jeg en skoproducent fra Portugal og faldt straks for det smukke håndværk og den høje kvalitet. Men… der var ingen damesko med den medium hælhøjde og den pasform jeg havde en vision om.

BARBRO Shoes koncept

Skomageren og jeg satte os derfor sammen og arbejdede intensivt på min idé og efter 3 dage gav vi hinanden hånden på at videreudvikle mit damesko koncept. Hvert eneste design skulle være efterprøvet med henblik på god pasform og komfort. Sidde godt fast på foden, så du altid er sikker på, at dine sko er behagelige og følger dig, hvor du går.

Læs mere her om BARBRO Shoes design og funktionalitet. 

 
Barbro-Jensen-ceo-barbroshoes