Får du ofte ondt i fødderne af at gå med høje hæle?


Kvinder får oftest ondt i fødderne af højhælede sko, fordi vi bærer for meget af vores vægt på forfoden og fordi skoene er for smalle. Helt logisk – jo højere hæle – jo mere belastning på forfoden. Foden består af 26 knogler, de 19 sidder i forfoden – det er ikke så underligt, at forfoden er sårbar.

BARBRO Shoes damesko pasform er målrettet nordiske fødder, der er en blød og støttende indersål, og alle sko produceret af skind af bedste og blødeste kvalitet.

Det er med damesko som med brokonstruktion


Placering af støttepunktet og opbygningen er altafgørende. På en bro sætter man ikke bropillerne ude for enden af broen, for så bliver presset på midten for stort og broen knækker. Når skoens hæl placeres yderst på foden, bliver presset på forfoden ubehageligt stort.

Derimod, hvis den placeres godt inde under foden, så giver det en behagelig vægtfordeling og en god balance. Konceptet har været en stor succes og resulteret i kreationen af masser af elegante og komfortable damesko.

Håndlavede sko uden børnearbejde og forurening


Vi har bevidst valgt at producere BARBRO sko indenfor EU. Indenfor EU er der strenge regler for produktion af læder og sko. I Portugal værnes der om traditionen for skoproduktion. Alle producenter skal godkendes i henhold til EU-regler, og der udføres løbende stikprøver. Vores producenter havde senest inspektion i januar 2016, og blev godkendt.

 

Når vi alle gør en lille forskel, gør vi sammen verden til et bedre sted for alle mennesker.